SZAKÉRTELMÜNK

A Fructis új összetételei a gyümölcsökben természetesen előforduló hajerősítő gyümölcsösszetevőkkel gazdagított szupergyümölcsöket tartalmaznak, amelyek a hajnak fényességet és erőt kölcsönöznek.

B3- és B6-VITAMIN

Az erősítő tulajdonságai alapján kiválasztott B3-vitamin alapvető fontosságú a sejtek energiatermelésének elősegítése szempontjából. A B6-vitamin pedig fontos szerepet játszik az emberi testben lévő, több mint 100 enzim megfelelő működésében, elsősorban a fehérje anyagcserében és az energiatermelésben. Mindkettő hozzájárul a haj növekedéséhez és segít a hajhullás kezelésében. (325)

CUKORNÁD, CITROM, ALMA ÉS ZÖLD TEA GYÜMÖLCSSAVAK

Az erősítő, aktív gyümölcskoncentrátumban lévő AHA-t azaz Alfa-hidroxi-savakat a cukornád, zöld tea, alma és citrom fermentációjával nyerik. Az AHA-k a haj belső szerkezetének megszilárdításán dolgoznak.

FRUKTÓZBAN GAZDAG ALMALÉ

A Fructis formuláiban lévő fruktóz az alma levéből származik, amelyet azután koncentrálnak a cukormennyiség növeléséért. A szénhidrát kategóriába tartozik, amely a szervezet alapvető energiaforrása. Segít táplálni a hajat.

CUKORNÁD KIVONAT

Az erősítő, aktív gyümölcskoncentrátumban található cukornádkivonatból származó AHA, azaz alfa-hidroxisav a haj belső szerkezetének megszilárdítására hat.

CITROMSAV

A növényi eredetű és bio-technológiai eljárás során nyert citromsav segít simítani a hajat és növelni a mechanikai erejét.

BIZONYÍTOTT HATÉKONYSÁG

  • 2-szer erősebb haj

  • 3-szor fényesebb

KÖRNYEZETBARÁT CSOMAGOLÁSSAL

A Fructis új csomagolása megfelel a Fructis értékeinek: a nyitottságnak és őszinteségnek. Célunk, hogy a gyártási folyamatunk ökológiai hatását csökkentsük. Ennek érdekében a csomagolásaink 25%-a újrahasznosított műanyagból készül, ami pedig 100%-osan újrahasznosítható, olyan gyárban amely elkötelezett a környezet hosszú távú fenntarthatósága mellett. Új csomagolásaink így nem csupán egyszerűek és modernek, de környezetbarátak is.