Kérdésed van?

Írj nekünk e-mailt!

[email protected]

Hívj minket!

+36 40 104 123

Keresd meg a legközelebbi üzletet!

MICELLÁS GÉL ÉRZÉKENY BŐRRE

Új generációs all-in-one leöblítendő gél, amely nem csupán tisztít, hanem a sminket is eltávolítja még a szemkörnyékről is, vattakorong használta nélkül.

A gyönyörű bőrhöz vezető út az arcápolással kezdődik. A Garnier, ezt a mindennapos tisztítást egyszerűsíti le a leöblítendő micellás géllel.

Hatékony micellás technológia, most egy leöblítendő gélben.

Tiszta bőr egyetlen lépésben
A Garnier micellás arclemosó gélje érzékeny bőrre nem csupán nyugtatja a bőrt, de vattakorong használata nélkül tisztítja is és hatékonyan eltávolítja a sminket.

Természetes szőlőkivonattal és aktív micellákkal gazdagított micellás technológia
A Garnier most először ötvözte a természetes szőlőkivonatot, a szennyeződéseket, faggyút  és sminket eltávolító gazdag micellákkal, ebben a leöblítendő micellás arclemosó gélben.

Érzékeny bőrre és szemekre.
Lágy, illatanyag-mentes állaga és összetétele nyugtatja az érzékeny bőrt. Bőrgyógyászati és szemorvosi ellenőrzés mellett tesztelt. Minden bőrtípusra, még érzékeny bőrre is. Dörzsölés nélkül. Parabénmentes. Illatanyag-mentes.

Használat:
Nedves arcbőrre vidd fel, víz hozzáadásával habosítsd fel és körkörös mozdulatokkal, óvatosan masszírozzd be. A száj- és a szemkörnyék területén alaposabban. Gél állaga révén praktikus zuhanyzás közbeni használatra.


MICELLÁS TECHNOLÓGIA

Micellás megoldások minden
bőrtípusra


MILYEN A MEGFELELŐ ARCTISZÍTÁS?