A Garnierről

Kérdésed van?

Lépj kapcsolatba velünk e-mailben itt
vagy hívj minket +36 40 104 123

Célunk, hogy széles körben elérhetővé tegyük az okos, mégis egyszerű és többfunkciós termékeket, mindig a legjobb ár-érték arány szerint. Miért költenél többet?

A Garnier esetében az innováció váratlan, kreatív és eddig még soha nem látott termékeket jelent, amelyek sokszor külföldi trendek tanulmányozásából születnek, mint például a BB krémünk, az optikai blur vagy akár a meglepő textúrával rendelkező Moisture Match arckrémek.

A cég Belle Color márkája már 1960 óta úttörő az otthoni hajfestésben és még mindig nagyon népszerű a francia nők körében, de a Garnier azóta sem hagyott fel a megújulással és világszerte bővítette kínálatát a Nutrisse és a Color Naturals termékekkel, amelyek vezető márkák a feltörekvő piacokon. 2012-ben a Garnier új korszakot nyitott az otthoni hajfestésben az Olia termékcsaláddal.

A márka különleges kapcsolatot épített ki fogyasztóival, a hajápolás terén, különösen az 1980-as években piacra dobott Ultra Doux termékcsaláddal, amely azért jött létre, hogy elérhetővé tegye a gyengéd és természetes gondoskodást fogyasztók több generációja számára is, majd az 1990-es években a Fructis következett.

A Garnier, a bőr valódi szakértője, termékek széles választékát kínálja az arcápolástól a napozó termékekig, amelyek közül néhány ma már nélkülözhetetlenné vált: az Ambre Solaire - a napozás ikonikus márkája, a Garnier Body testápolók, vagy a páratlan BB krémek.

Kérdésed van?

Lépj kapcsolatba velünk e-mailben itt
vagy hívj minket +36 40 104 123